7 dagen per week geopend

Tuinmeubelen voor zorginstellingen

Om tuinmeubelen te bestellen voor uw zorginstelling bent u bij De Vries XL aan het juiste adres. Wij realiseren samen met u een prachtige en comfortabele buitenplaats voor uw bewoners en personeel. Wij bieden kwalitatief goede, onderhoudsarme en praktische tuinmeubelen aan om bij uw wensen aan te sluiten.

Het creëren van een terras die toegankelijk, comfortabel en veilig is. Dat is de essentie waar wij naar kijken bij het ontwerpen van een terras voor een zorginstelling. Wij vinden het belangrijk dat bewoners kunnen genieten van een comfortabel terras, waarbij personeel weinig onderhoud hoeft te verrichten aan de meubelen. Met onze ervaringen die we hebben opgebouwd met het inrichten van buitenplaatsen van zorginstellingen, kunnen wij een assortiment tuinmeubilair aanbieden dat zeer geschikt is in de zorg.

Functionele en stijlvolle buitenmeubelen

Zoals eerder benoemd staan een aantal aspecten op de voorgrond als het gaat om het inrichten van een buitenplaats. Het is van belang om te denken aan comfort, veiligheid, toegankelijkheid, stijl en uitstraling, onderhoud en duurzaamheid.

Het terras moet toegankelijk zijn voor bewoners of patiënten van de zorginstelling. Daarbij is zitcomfort van essentieel belang. Het juiste meubel kan de bewoner helpen ontspannen en genieten van de buitenlucht, wat een positief effect kan hebben op hun fysieke en mentale gezondheid. Wij, als de Vries XL, willen hier graag een steentje aan bijdragen.

Veiligheid is daarnaast een van de meest belangrijkste overwegingen in de keuze voor tuinmeubilair. Voor bewoners met beperkte mobiliteit moeten de terrasmeubelen veilig en betrouwbaar zijn. Ook voor andere bewoners is het van belang dat letsel, ongevallen of andere risico’s beperkt worden. Daarom bieden wij een aantal tuinmeubelen aan die ondersteuning bieden, stevig op de grond staan en zijn de meubelen makkelijk verplaatsbaar.

Ook is het fijn als de producten onderhoudsvriendelijk zijn. Dit heeft als voordeel dat er geen extra personeelskosten gemaakt worden aan het regelmatig schuren, lakken en onderhouden van de meubelen. De hygiëne kan gewaarborgd worden door te kiezen voor tuinmeubelen die gemakkelijk te reinigen zijn. Deze selectie hebben wij voor u gemaakt in onze catalogus

Persoonlijk en deskundig advies

Bij De Vries XL Tuinmeubelen onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering. We beginnen met een kennismakingsgesprek en bezoeken uw locatie om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens houden we een vervolggesprek om de mogelijkheden te bespreken en blijven we gedurende het hele proces professioneel en betrokken communiceren. Binnen het contact bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de zorginstelling waar de meubelen getest kunnen worden door bewoners en personeel. Wij zorgen voor het plaatsen van de buitenmeubelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de montage en installatie. Met onze aanpak in de tuinmeubelbranche zorgen wij voor een passend en perfect ingerichte buitenplaats voor uw zorginstelling.

< Terug naar het overzicht
Tuinmeubelen zorginstelling Assen
Loungeset bij zorginstelling Assen
Parasols bij zorginstelling Assen

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • 3000m² showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk