7 dagen per week geopend

Tuinmeubelen voor vakantieparken

Tuinmeubelen zijn een belangrijk onderdeel van de vakantiepark ervaring. De Vries XL Tuinmeubelen heeft allerlei verschillende tuinmeubelen om een schitterende buitenplaats  te creëren. Duurzame en comfortabele tuinmeubelen zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Bent u op zoek naar een manier om het buitenleven voor uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken? Dan bent u bij De Vries XL aan het juiste adres. Wij zijn in staat om uw wensen om te zetten in een terras dat het beste past bij de behoeften van uw gasten. Het is immers duidelijk dat een comfortabel terras onmisbaar is voor een geslaagde vakantiebeleving op uw vakantiepark.

Optimaal buitenleven voor uw vakantiegasten

De juiste tuinmeubelen kunnen de functionaliteit van de buitenruimte aanzienlijk verbeteren. Tuinmeubilair moet eenvoudig te verplaatsen zijn en daarom licht van gewicht. De meubelen moeten gemakkelijk kunnen worden opgeslagen wanneer ze niet worden gebruikt. Stapelbare stoelen of verstelbare standenstoelen zijn voorbeelden van tuinmeubilair dat makkelijk te verplaatsen is, weinig opslagruimte in beslag neemt, stijlvol en betrouwbaar is.

Naast de functionaliteit zijn er ook andere factoren die van invloed zijn op het inrichten van een buitenterras van een vakantiepark. Duurzaamheid is een van de factoren waar naar gekeken wordt bij het kiezen van tuinmeubilair. Tuinmeubelen moeten bestand zijn tegen weersinvloeden en intensief gebruik gedurende de hele zomer. Wij, De Vries XL, werken met merken die betrouwbare en duurzame producten ontwikkelen. Deze producten zijn verwerkt in een catalogus waar zorgvuldig is gekeken naar comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Vakantiegangers willen genieten van comfort en luxe tijdens het verblijf in de accommodatie. Bezoekers willen graag veel tijd buiten doorbrengen en comfortabele meubels dragen bij aan het buitenleven. Zachte, weersbestendige kussens zijn hiervoor de oplossing! Tot slot is het belangrijk om te kiezen voor meubels die passen bij de algehele stijl van het vakantiepark. De tuinmeubelen moeten passen bij de omgeving en de sfeer van het park en mogen geen afbreuk doen aan de schoonheid van de omgeving.

Deskundig advies bij het inrichtingsproces

Het kan een uitdaging zijn om het juiste meubilair te kiezen voor uw buitenruimte. Daarom kijkt er bij de Vries XL altijd een adviseur met u mee en worden de wensen besproken. Dit wordt gedaan door een kennismakingsgesprek, nauwe communicatie en eventuele bezoeken op locatie. Daarbij is het vanzelfsprekend om te weten of het gaat om één vakantiewoning, meerdere vakantiewoningen of een centrale buitenruimte. Binnen de samenwerking streven wij naar een buitenruimte neer te zetten die aansluit bij de sfeer en de behoeften van uw gasten.

< Terug naar het overzicht
Tuinmeubeubelen voor vakantieparken
Tuinstoelen bij een zwembad
Tuinmeubelen op een terras

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • 3000m² showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk