7 dagen per week geopend

Tuinmeubelen voor kantoortuinen

Tuinmeubelen zijn een perfecte aanvulling op een kantoortuin en kunnen bijdragen aan een nog betere werkomgeving. De Vries XL Tuinmeubelen complementeert uw buitenruimte met meubilair dat buitengewoon zit en een unieke uitstraling heeft.

Hoe gezellig is het om een kantoortuin voor het personeel te creëren? Dit doen we uiteraard eerst door alle wensen van het bedrijf op een rijtje te zetten. Hierna gaan we gezamenlijk alternatieven afwegen en knopen doorhakken. Dit doen wij met kwalitatief goede en stijlvolle tuinmeubelen.

Aantrekkelijke werkomgeving of relaxzone?

Of de kantoortuin ingericht wordt als aantrekkelijke werkomgeving of relaxzone is voor ons geen issue. Bedrijven kunnen bij ons terecht om de buitenplaats te complementeren met hoogwaardige tuinmeubelen. Wel is de vraag doorslaggevend voor het eindresultaat. Een relaxzone kan ingericht worden met comfortabele stoelen of complete loungesets. Terwijl een aantrekkelijke werkomgeving een groen karakter heeft waarbij het voor werknemers aantrekkelijk wordt gemaakt te werken in de kantoortuin.

Bij beide keuzes zijn natuurlijk een aantal functionele en esthetische aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Daglicht, ventilatie en groen zorgt in de praktijk voor een hogere productiviteit en een betere samenwerking. Wilt u de meubelen buiten gebruiken is het goed om er rekening mee te houden dat tuinmeubilair speciaal voor buiten ontworpen is. Dit betekent dat tuinmeubelen beter geschikt zijn tegen verschillende weersinvloeden dan binnen meubelen.

Om het juiste meubilair te kiezen is het goed om het doel van de kantoortuin helder te hebben. En zeker kan het ook een hybride vorm zijn, waarbij de ene kant van de tuin ingericht is als werkomgeving en de andere zijde als ontspanningsruimte. Wij denken graag met u mee en kijken naar uw wensen, budget en bieden u mogelijkheden in kwalitatieve tuinmeubelen.

Meer groen in de kantoortuin

Het woord ‘groen’ is hip en happening. Dit betekent niet dat alle loungesets geleverd worden met groene kussens of een groen onderstel van de stoel. Het gaat hierbij om het opfleuren met planten, plantenbakken of scheidingswanden met natuurlijke uitstraling. Zeker sluiten tuinmeubelen hierbij aan door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren.

De kantoortuin kan zeker ingericht worden met mooie tuinmeubelen met natuurlijke tinten. Kunstplanten, plantenbakken en accessoires zijn opgenomen in de collectie van De Vries XL. Voor alle mogelijkheden met betrekking tot styling, comfort en het indelen van verschillende zones staat de Vries XL klaar. U krijgt deskundig advies met betrekking tot al deze aspecten.

< Terug naar het overzicht
Loungebank in kantoortuin
Tuinstoelen in kantoortuin
Bartafel in kantoortuin

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • 3000m² showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk