7 dagen per week geopend

Tuinmeubelen voor de horeca

De Vries XL Tuinmeubelen heeft allerlei verschillende tuinmeubelen om een schitterend en comfortabel terras te creëren. Dit zorgt voor een uitzonderlijke uitstraling in combinatie met een buitengewoon zitcomfort

Bent u op zoek naar tuinmeubelen voor op uw horecaterras? De Vries XL Tuinmeubelen is al meer dan 75 jaar een expert op het gebied van buitenleven en heeft menig horecaterras mogen inrichten. Met onze ervaring, uitstekende tuinmeubelen en uw wensen kunnen wij het droomterras samen stellen.

Comfortabele terrasmeubelen met een unieke uitstraling

Het comfort van uw gasten staat bij ons voorop. Daarom is het belangrijk dat de meubelen geschikt zijn voor langdurig gebruik. Gasten moeten zich op hun gemak voelen en in staat zijn om te genieten van hun maaltijd of drankje. Een aangename omgeving kan gasten stimuleren om langer te blijven en terug te komen naar uw horecagelegenheid. Comfortabele tuinmeubelen dragen bij aan het creëren van zo'n omgeving.

Belangrijke factoren

Naast het comfort zijn er andere belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het ontwerpen van uw ultieme buitenruimte. De veiligheid van uw gasten wordt gewaarborgd door de kwalitatieve goede buitenmeubelen uit de collectie van De Vries XL. Wij werken met duurzame tuinmeubelen die van stijl en uitstraling verschillen.

Passend bij de uitstraling van uw bedrijf

Zakelijke tuinmeubelen moeten passen bij de uitstraling van uw bedrijf. De plaats van het terras kan van invloed zijn op de passende tuinmeubelen. Ligt uw terras in een groenrijke omgeving of liever een stoer en robuust uiterlijk? Dit is van invloed op de keuze voor uw vernieuwde terras.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Voor u als ondernemer is het bovendien fijn dat de Vries XL meubelen levert met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De tuinmeubelen zijn onderhoudsarm, verplaatsbaar en duurzaam door het materiaalgebruik en de kwaliteit.

Persoonlijke benadering van De Vries XL

Vanuit onze ervaring kunnen wij stellen dat geen horecaterras hetzelfde is. Er wordt samen met u gekeken naar de wensen, het budget en de bijpassende tuinmeubelen. Veiligheid, zitcomfort en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel. Gasten moeten zich op hun gemak voelen in uw buitenruimte. De Vries XL Tuinmeubelen  biedt een breed en afwisselende collectie terrasmeubilair. Vanuit een persoonlijke benadering met een kennismakingsgesprek, bezoek op locatie, een vervolggesprek, professionele en betrokken communicatie en het plaatsen van de buitenmeubelen onderscheidt De Vries XL zich in de tuinmeubelbranche.

 

< Terug naar het overzicht
Horecaterras met tuinmeubelen
Parasols op een horeca terras
Tuintafel op een horeca terras

Waarom kiezen voor de Vries XL?

  • Deskundig advies
  • 3000m² showroom in Roden
  • Eigen transport
  • Klanten geven ons een 9.8/10

Meer over de Vries XL

Bekijk een video van onze Experience store

Team de Vries XL zakelijk

Onze verkoopadviseus helpen u graag mee om de juiste keuzes te maken.

Marc Post
Verkoopadviseur zakelijk
Finn van der Wal
Finn Van der Wal
Verkoopadviseur zakelijk
Marco Rellum
Marco Rellum
Verkoopadviseur zakelijk